Україна

Від 50$

Hotel Atlantik

Коблеве

2900₴

Готель “Атлантик” розташований у курортному селі Коблеве. До послуг гостей сезонний відкритий басейн, платна парковка та безкоштовний Wi-Fi. Деякі номери підходять для розміщення сімей.
На території готелю облаштовано дитячий ігровий майданчик.
 

 

De La Vita

Коблеве

Від 9090₴

Готель De La Vita з рестораном, баром, сезонним відкритим басейном і спільним лаунжем розташований у селищі Коблево. Серед зручностей помешкання варто згадати сад, терасу, власний пляж і цілодобову стійку реєстрації. У готелі здійснюється обслуговування номерів. До послуг гостей трансфер з/до аеропорту і безкоштовний Wi-Fi на всій території.
 

 

Atlantic Garden Resort 4*

Одеса

Від 8890₴

Курортний готель Atlantic Garden розташований в Одесі, в 1,1 км від популярного пляжу «Аркадія». Прогулянка до пляжу «Ітака» з 2 відкритими басейнами, рестораном, концертним майданчиком і безліччю інших зручностей займає 15 хвилин. До послуг гостей номери з інтерактивним телебаченням, в номерах надається безкоштовний Wi-Fi. На території курортного готелю Atlantic Garden працює караоке-бар і фітнес-центр. Гості можуть відпочити на терасі. У розпорядженні гостей цілодобова стійка реєстрації, критий басейн і хамам. Вечорами на території проводяться розважальні заходи.
 

 

Hotel Aquapark Zatoka

Затока

Від 5100₴

Курортний готель “Аквапарк Затока” розташований у селищі Затока. До послуг гостей бар, сад і безкоштовний Wi-Fi на всій території. Стійка реєстрації працює цілодобово. Гості можуть відвідувати ресторан, аквапарк і відкритий плавальний басейн. Місця на власній парковці готелю надаються безкоштовно, а трансфер з/до аеропорту можна замовити за додаткову плату.
 

 

Solemar hotel

Залізний Порт

Від 5020₴

Готель "Солемар" розташований на пляжі у селі Залізний Порт. До послуг гостей відкритий басейн, бар, безкоштовний Wi-Fi та безплатна приватна автостоянка.
 

 

No Comments Yet.